FREDAG DEN 22 APRIL 2011

Har hängt i Halmstad igår och idag med Patrik och hans familj. Vi har grillat, myst och solat. Har varit riktigt mysigt faktiskt. Imorgon kanske jag drar till Linköping. Har inte bestämt mig ännu. Hade varit kul att träffa Julia än en gång. Ikväll blir det iallafall hemmakväll med kanske tacos. B-friend kanske kommer hit ikäll med. Trevligt. Om det inte blir Linköping imon, blir det stugan. Nice! :)


grillning i onsdags. Mys i Friardalen :)

ONSDAG DEN 20:E APRIL 2011

Gårkvällen vatt fin. Hängde med Julia Nygren som kom till stan igår. Vi gick, gick och gick. Till slut blev det att vi gick i två och en halv timme. Men converse! snacka om ont i fötterna. Idag gick vi ännu lite till. Blev lite second hand och lite gäng på Mc. Ikväll blir det grillning med henne och några till. Hoppas vädret håller.


TISDAG DEN 19:E APRIL 2011

Hallå. Jag är hemma. Kom dock hem i söndags, men jag har inte orkat sitta vid datorn när det har varit såhär underbart väder. jag har istället tränat, solat och fått världens bränna, grillat och umgåts med vänner. Livet är bra. Idag kommer Julia med. Ska hänga med henne men först blir det till att äta frulle, sola och övningsköra. Det är fett. Kanske drar till Halmstad till helgen med, eller linköping. Beror på. Fint lov detta kommer bli. Godis och påsk. Mums. Nu "gittar" jag.
Ps. Måste ge en liten hälsning till min saknade vän Simon.
"Hoppas du har det underbart vännen, tänker på dig".




(Bilder från sälen kommer!)

LÖRDAG DEN 8:E APRIL 2011



Världens skönaste katt, Hannas katt. Mille sitter med benet rätt upp i luften och chillar. Han ser inte ut att ha ont. Han flashar ändå en hel del.. Fett skön. Vill med kunna ha ena benet upp i luften, det ser ändå rätt gatt ut.


Seriösa miner är min grej.
Nu kommer Anna Banana hit för lite tacos och sånt innan jag drar till sälen och sedan kommer min b-friend.



Denna grabben (17 år) åker till Miami Bitch imorgon. Alla ni som läser min blogg, höhö. Hälsa honom lycka till och be för att planet inte störtar, OK?!. juste, duktigt. Önska honom också en otrolig resa och ett onenightstand.

FREDAG DEN 8:E APRIL 2011



Härliga och pixliga bilder.

TORSDAG DEN 7:E APRIL 2011

Upps. Där gick min blogg åt skogen. Jag är inte direkt någon specialist på att designa och koda, men jag fixar det så småningom. Förlåt. Jag är glad ändå, det blir ju till att åka till sälen snart. Woop woop. Ni som läser behöver ju inte kolla på min layout, ni får ju nu tillfälle till att faktiskt läsa det jag skriver :D

ÅKA BIL BIL BIL

Ojojoj. Igår tog jag och syrran tag i att övningsköra. Vi åkte till en parkering och satte igång. Det blev en del kärrningstopp men det var det roligaste på länge. Det blir till att köra idag med men först Second Hand med mamma. Snart blir det sälen också! Kul Kul.


I'M SO READY


Sitter och drömmer bort till då jag fyllt 18. Inte långt kvar.. Sommaren ska bara gå över.
Är så taggad och redo för en tatto. Jag får hålla ut. Jag kan ju hinna ändra mig tills vintern
kommer men det tror jag inte. Aja, kvällen har varit jätte tråkig. Ligger nu och väntar på
Hjärtat och sen blir det till att sova för att gå upp vid 10 för träning. Det är inte illa för mig.
Hoppas det går vägen. Ha det fett. Godnatt

RSS 2.0