FREDAG 28 MAJ 2010

Varit på Jönköpings marknad idag tillsammans med Maggis, Hanna, Simon, Tim och Emma. det fanns ganska mycket men jag fick bara ett linne med mig hem. glömde det hos Patrik så det får bli en bild på det imorgon. sitter just nu i soffan tillsammans med familjen och kollar på talang, vilket jag tycker är sjukt lamt. Julia kommer när som så ska vi väll chilla eller något liknande :) pussss



ful bild.. men aja ;)

TORSDAG 27 MAJ 2010

Hej :)
ligger i sängen och lyssnar konstigt nog på Justin bieber. det duger väll! igår var jag och Patrik barnvakt till hans kusin Sebastian. han hade med sig leksaker som hette gogos tror jag (?) man skulle pricka varandras gubbar och jag kan säga att reglerna ändrades ganska ofta enligt hans fördel ;) vi tog en promenad på stranden och lite så. det var kul. idag har jag mest fotat med Hanna, simon, och maggis :) vi skulle göra några uppgifter om hur det skulle kunna va om man vore blind. sen en om stereotyper. efter det åkte jag hem och åt hos Patrik senare vidare hem till mig, han åkte hem för en stund sen och nu ska jag nog passa på att sova.
Hanna, Emma och Maggis. smaylisarna är för er skull :)

Godnatt :)

-


(K)

MÅNDAG 24 MAJ 2010

Har projektvecka hela veckan så börjar 9 varje dag. det är lite kämpigt med att gå upp när man sover hos Patrik. det blir varmt och mysigt, man vill bara ligga kvar. men jag kom upp. kollade på film på fokus och snackade om valet vilket jag tycker var helt onödigt. men nu är jag hemma, vilket jag har varit några timmar. målat naglarna gröna och ätit en jäla massa. nu är det dags för duschen. den har väntat på mig i några veckor men nu så är det dags. Pusss


SÖNDAG 23 MAJ 2010

spelat sims 3 hela natten. haha, skitkul. Patrik jobbade så fick underhålla mig med det. igår låg vi ute i stugan och solade hela dagen. är helt rödbränd nu. det bränner i hela kroppen. men najs vare. nu måste jag hjälpa pappa och Adam med soffan. ska fixa mitt rum lite nu. Pusss


FREDAG 21 MAJ 2010

haft nationella i morse. det gick kasst men jag orkar inte älta över det. istället träffade jag Patrik och myste hela dagen tills jag åkte hem till Anna för att grilla. vi sick i hennes lusthus hela kvällen, jag hon och Julia. tjejsnack och skratt. perfekt kväll. förutom att jag inte kunde äta maten för det var spindelnät i taket och humlor på väggarna så nu är jag vrålhungrig och min mage gnäller. men jag orkar inte. jag är helt slut. jag fattar inte varför. jag blir alltid trött vid 9 tiden på kvällarna. det suger, jag vill också kunna vara uppe till 3 på natten och göra massa bus, men nejnej. här ska sovas. pusss godnatt!


denna kaka kallas för strösselkaka i mitt hem.
den delas sen upp som mockarutor. det godaste jag ätit.

-

regnet det bara öser ner. eller snarare, öste ner. jag är bara lite sen med uppdateringen. det har blixtrat och hållt på. jag hatar oväder, iallafall när man är själv hemma. men nu är jag trygg, med mamma och pappa i rummet nedanför och med min dampe som jag fått utav Patrik i min famn. kan det kännas tryggare? - ne. idag har jag passat på att städa Puttes hem, det kändes som det behövdes för alger och grön smörja hade satt sig fast på glaset. jag är en bra skötare och han älskar att bo i mitt välstädade rum. det är iallafall vad jag inbillar mig.. nej hörrni, nu är det sovdags. jag får sova själv inatt. Patrik är på bio. men jag klarar mig, jag är en stor flicka, eller? höhö. Godnatt pusss!

TORSDAG 20 MAJ 2010

Jag och min delicious strösselkaka är ensamma hemma. medan kakan försvinner sakta blir jag plötsligt större och större.. gjorde excel prov idag vilket inte gick så bra första gången. men sen fick jag en andra chans och då fixade jag det strålande, galant. nu är jag som sagt hemma och har sjunkit ner i min sköna datorstol för att sitta här ett bra tag. hade tänkt att öva lite på matten tills imorgon men sen kom jag på, jag tog inte med mig matteboken (?) så nej, ingen matte. bara mat och datorn.
- min bror försöker få sin lägenhet såld, ta en titt här ->
http://www2.skandiamaklarna.se/beskrivning.aspx?guid=3OEJD0BLMOKPTGV1&typ=CMBoLgh

Min man

Min andra man


-

Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan. ähh, jag fortsätter väll med det.
Godnatt

TISDAG 18 MAJ 2010

Tjabba Tjena Hallå. har precis skickat in mitt cv till en massa butiker. får hoppas på det bästa. måste ha sommarjobb! min syster fick brev av kommunen idag och hon fick jobb på ett företag inom ferie-praktiken. vi skickade in samtidigt så jag har en vild gissning på att jag inte fick nått, he-he. vänner livar upp mig iallafall. sitter och fnissar lite för mig själv i soffan, ensam.. som vanligt. saknar älskling. jag vill pussas, jag är puss sugen. ne, ciao pusss!


Eeeee-h. tja

SÖNDAG 16 MAJ 2010

som alla vet hatar jag söndagar. men har fått tillbringa förmiddagen med P så de e najs. nu sitter jag hemma och kollar på Life Of Ryan. tänkte fixa till mitt rum lite senare, har fått ny säng ju. gatt! so i'm out. pusss

LÖRDAG 15 MAJ 2010


Patrik och jag tog en runda med bilen. jag fick test-köra på några parkeringar. hur kul som helst. nu blir det att duscha och sedan vidare till anna för att baka pizza. pusss


-

hon kör en dubbel. Joshua Radin spelas i högtalarna. Ensam hemma. fast känner såhär va. jag är inte ensam, har en chipspåse jämte mig. det är riktigt fint. dessutom åt jag en batman pizza innan.

It's friday, i'm in love.


FREDAG 14 MAJ 2010

Kvällen igår blev fin. sov inte många timmar inatt och sen började jag dagen med att vakna upp i älsklinges famn igen. hur mysigt är inte det? efter frukosten tog vi en runda på stan. fick en bh. dock lite för sexig för mig, men det går väll.

Fått en säng av mamma idag. en 1.20 säng. en likadan som P. nu kan jag äntligen sova lugnt hemma utan att oroa mig att trilla ner från sängen.


TORSDAG 13 MAJ 2010

Vaknade upp hos älsklingen och nu ska jag vidare till Julia. Måste hinna duscha och lite sådant så skriver väll lite imorgon. Puss!


ONSDAG 12 MAJ 2010

Jag chillar soffan


Jag och Hanna idag efter badet

MÅNDAG 10 MAJ 2010

Idag vill jag gratta min fina vän JuliaLindahl. Hon fyller 17 år. Jag har det lite trögt med vad hon ska få i present.. Jag vill att hon ska få det bästa, för det förtjänar hon. Men min tröge hjärna är lost på fantasi. Jag får klura ut något. Nu blir det iväg till Text Kommunikation lektionen för att ha prov. Det är dags att välja inriktning till 2:an snart och jag har ingen aning om vad jag ska ta, foto, expo, text, graf eller rörlig bild? Herregud. Vill ju ha allt. Iallafall. Puss på er, hej


SÖNDAG 9 MAJ 2010

Jag hatar söndagar!

Man blir så trött. Jag kanske ska ta en liten tupplur. Är mätt och belåten efter middagen. Jag tror jag gör rätt när jag gör det.. fast.. då kan jag kanske inte somna ikväll. Går nog ner och kollar på tv istället.

Min helg har inte varit vidare händelserik. Har fått ta hand om min b-friend som har både körtelfeber och halsfluss. Vet dock inte om jag är smittad, känns som det kanske blir nått snart, men det hoppas man inte på. Vill inte bli så sjuk nu till sommaren och allt som kommer att hända. Jag har massvis med planer och jag hoppas alla går att fixa. Btw, jag var hos Anna och bakade idag med. Jag kan lova er, vi är bäst. Det är bara att ringa ifall ni behöver bakelser. Bråkat med syster idag med.. jag tog ut alla kläderna ur garderoben och slängde dem på hennes säng. När jag väl skulle vika ihop dem så blev hon arg och anklagade mig för att jag vikte fult och fel. Sen blev hon arg för att hon fick göra allt själv.. hon får helt enkelt skylla sig själv. Nej, nu är det dags för mig att lämna över datan till bror. Hoppas ni haft en bra helg, peace.

FREDAG 7 MAJ 2010

Bildat mig en grop i Patriks soffa just nu. Här kommer jag bli kvar ett tag för P sover. Får väll underhålla mig med Facebook as usunal. Gatt med helg och gatt med att Julia hälsade på oss idag, har saknat dig bruden. Nu ska jag chilla vidare. Hoppas ni får en as grym helg, ciao


-

Gick in på evaolivia.blogg.se och hittade denna gamla bilden. Från SM i 9 tror jag.


Jag erkänner. Jag saknar fotbollen. Men jag skulle nog inte bli lyckligare av att börja spela igen. Jag vill inte känna press att träna och vara fokuserad hela tiden. Jag vill kunna skratta, leka med bollen och bara göra det jag älskar. Kanske något som Korpen skulle passa mig.

ONSDAG 5 MAJ 2010

Here I am. Kan börja med o skriva att gårdagen började vidrigt, nämnligen med NP - läs&hör i Eng. Dock var det skönt att sluta 10. Dagen blev bättre när jag kom till Patrik och myste. Vi hade 14 månader igår, vi firade det med lite godis. Jag tror inte det finns ett bättre sätt att fira saker på. Idag var vi och kollade på The Beatles in concert i Huskvarna Teater. Väldigt bra, eller vad tycker du Simon? Nu blir det att plugga till Sv provet imorgon. Bye


Detta är de enda bilderna jag fått tag på från Popadelica.
Det duger la?


MÅNDAG 3 MAJ 2010

Jag har visst glömt att nämna att jag skulle åka med ekobussen i Fredags. Men här är iallafall lite bilder som jag tog från http://maggissen.blogg.se/. Jag hade det inte lika roligt denna gången som jag hade i 9 kan jag lova. Och om ni undrar så hade jag jäkligt trevligt i lördags. Hoppas på att få några bilder snart. Men det kommer, nu måste jag fortsätta skriva om filmen Edward Scissorshands. Sett den?



LÖRDAG 1 MAJ 2010

Valborg igår då. Hur var kvällen? såg ni någon fin brasa, eller festade ni bara loss?
Jag själv hängde med vänner + Patrik. Lagade god mat och sånt mysigt.
Idag blir det Popadelica. Ser verkligen fram emot det.
Nu drar jag hem från Patrik och ska fixa mig. Ha en bra första maj helg. Puss

RSS 2.0