LÖRDAG DEN 30:E JULI 2011


Freedom comes when you learn to let go

Btw, snygg brud. Såatteh...

SÅ DU BETER DIG, GRABBEN


Hemma från Åtvid. Sitter i soffan och orkar inte lyfta min stjärt.
Ska dra ut ikväll, men vette skön asså. Fick inte mycket sömn inatt heller.
Får se vad det blir. Har iallafall haft en jättebra vecka i Linköping!
Längtar tills nästa gång vi ses bullan.

SÖNDAG DEN 25:E JULI 2011


SIMONS MIN ASSÅ

LÖRDAG DEN 23:E JULI 2011


Är hemma hos Hanna och vi gör våra vanliga sysslor.
Håller på att göra oss iordning inför fest nu, resultatet ser ni ovanför.
Dock inte våran bästa sminkning men vi gjorde vårt bästa.
Vi kommer ha så jäla kul.

OFF TO WORK


Nu blir det nattjobb. Tagit mig en liten tupplur, kanske syns.
Hoppas alla fyllesvin som är ute och härgar inatt kommer förbi!

FREDAG DEN 22:A JULI 2011

Jag skriver detta för jag kan inte ta det längre. Jag älskar dig så mycket. Jag saknar dig varje dag. Jag har undrat om du tänker på mig eller om du någonsin vill ha mig igen? Kommer du någonsin älska mig igen som du gjorde förut? Dessa frågor har jag frågat mig själv om och om igen, men de kommer inte få sina svar just nu. Jag kan inte fortsätta undra mer. Tack för att du är det bästa som kommit in i mitt liv. Tack för att du lärt mig så mycket om mig själv. Jag kan aldrig hata dig för jag vet att allt du gjorde, gjorde du för kärlek, men jag hatar att det är slut. Jag kommer alltid att älska dig.


FRIENDS, LOVERS OR NOTHING



Jag tycker synd om er som inte blir lika bra på bild som jag :)

TORSDAG DEN 21:A JULI 2011

När kommer den tid och den person som får en att känna sig helt trygg? Relationer är det osäkraste jag vet. Man kan vara så säker på så mycket annat, på hur mycket ens familj verkligen älskar en eller hur ens vänner faktiskt bryr sig om en... hur störd man än är. Hur trasig man i vissa perioder än må vara eller trots det faktum att man ibland visar fler dåliga sidor än bra. Men kärlek, detta livslånga ämne... så osäker i om någon kan vara fullständigt galet kanintelevautandig-kär i mig? Känns så långt bort. Att man kan vara säker på så mycket, men så osäker på annat. Jag undrar när eller kanske om jag någonsin kommer lita på att någon är helt och håller kär i mig. Som tycker att jag är rolig eller smart eller härlig (eller förhoppningsvis alla tre) men också den sexigaste tjejen han vet. Det är så svårt att lita på kärlek, man kan vara så hundraprocentigt säker på sina egna känslor men totalt osäker på någon annans. Inte konstigt, de går varken att ta på eller se eller bevisa. Det går bara att försöka lita på. Jag antar att man måste satsa för att vinna.
(MichaelaForni)


LET'S DO SOMETHING CRAZY



ONSDAG DEN 20:E JULI 2011

Kommer lite efterbilder som Julia har tagit.


En kväll i Mullsjö hemma Hos Kenny.

En kväll på Saltkråkan med Anna, Julia och syster :)

PMS

Klockan 07.35 imorgon går bussen mot Göteborg tillsammans med min mamma och syster. Kommer bli så gatt att lämna Jönköping även om det bara gäller över en dag. Ska shoppa som ett freak och bara vara glad hela dagen.


Gammal bild men ni gillart. Känner mig lite galen idag.


MÅNDAG DEN 18:E JULI 2011

Jag drömmer och allt känns så verkligt. Jag vaknar upp av en stor förväntan men allt jag får är en besvikelse. Det var trots allt bara en dröm.

I just want someone to be afraid of losing me.

WHAT'S WORSE, THE PAIN OR THE HANGOVER?


SÖNDAG DEN 17:E JULI 2011


Kul kväll hos Elina igår. Lite för kul kanske men det får man ta ibland.
Idag blir det till att vara barnvakt åt min favorit.
I veckan hoppas jag på att det händer mycket kul och förhoppningsvis Göteborg.
Nu ska jag typ sova eller nått. Ha det fett!

TORSDAG DEN 14:E JULI 2011

Mitt liv är underbart just nu, eller det är vad jag inbillar mig. Men jag får inbilla mig ett tag till och sen blir det underbart på RIKTIGT. aight? Jag saknar Simon. det är fett tråkigt utan han hemma här i jkpg. Men dött blir det inte när han kommer hem för då jälvar ska vi festa och ordna med utlandsresa. jag ska iväg, eller snarare, jag måste. Vart fan som helst bara jag tar mig bort från hålan ett tag. Det är bara skit som händer nu och det ska vara sommarlov huh? fy. Dumma dumma killar. Vet inte hur många år jag har sagt, "jag ska fan bli lesbisk" men inget har hänt. Jag får helt enkelt acceptera att jag är hetero och acceptera att killar inte är jätte bra på att göra annat än att tänka med snablen. nu tackar jag för mig och sticker iväg till jullan som jag sovit hos hela veckan. Jätte mysigt!
Btw, idag var jag ute och paddlade. Askul. grymt vatt det! a Kbry

SÖNDAG DEN 10:E JULI 2011

Toppen kväll i Mullsjö. Måste in i duschen och sedan ta mig i kragen för att träffa Anna. Förhoppningsvis blir det lite jordgubbar och chill på stranden. Great!


FREDAG DEN 8:E JULI 2011


TORSDAG DEN 7:E JULI 2011

Fett. Nu är jag nyklippt och har hängt klart med Simon. Nu blir det till att hänga vidare med Julia och färga håret. Jag mår fett bra och jag gjorde premiär på IKEA idag med att äta lunch. Det var mums. Helgen kommer bli grym! Hoppas jag. Det bjuds inte på några bilder för eh... jag har inga :-) Men efter helgen så. Ha det as bra. Puuuiss

ONSDAG DEN 6:E JULI 2011

Sometimes I feel like I'm not enough, feel like I'm not pretty enough, not skinny enough, not smart enough, not happy enough, not confident enough, not mysterious enough, not original enough, but not normal enough either. 

Other times I feel like I'm to much.. too intense, too emotional, too self-conciousm to self- absorbed, to open with my thoughts and feelings, too easy to get to know, too easy to walk over, too easy to forget, too boring, too much like everything and everyone else in the world.

But I want to feel just right. I just want too feel just right for someone, just for once. And everything I've ever seen and felt makes me think that it is just to much to ask for being just right. And really hate that, I really hate being reminded constantly that I'm just not perfect for anyone I've ever met.

I want to be someone to remember, a song or a poem that people memorize, a day or night they never forget, a moment they want to relive, something they wish would never pass, a place they want to visit again and a again. An act of kindness, a ray of sunshine, a kiss on your forehead, someone stroking your hair, a gentle touch, a balloon, you spot in the air that someone let go, a reoccurring motif, that reminds you of God.
(kopierat)

SÖNDAG DEN 3:E JULI 2011


Hela jag sitter och skakar och hjärtat känns som det ska åka ur kroppen vilken sekund som helst. Men, en kille ska inte få styra mitt liv. Jag klarar mig själv och inga fler tårar ska komma ur mig.

RSS 2.0