FEELING A MOMENT


A life time ago.
Mitt liv bara rusar förbi mig utan att jag ens märker det. Det var ett bra tag sen jag verkligen skrattade, kände lycka och uppskattade mitt liv. Måste ta vara på det jag har kvar. Jag har mist mycket och det får inte bli mer. Firandet imorgon får gå ut på att fira året som gått och det jag åstadkommit. Men också året som kommer och vad jag vill och kommer att uppnå.

I KNEW I LOVED YOU

Godmorgon och snart gott nytt år. Gick upp i hyfsad tid och städade rummet och massa onödiga grejer. Ska försöka ta min rumpa till duschen idag. Men vetti skön. Kanske ska träna idag men det är väldigt osäkert! vid 4 kommer Anna hit och hjälper mig med min nyårsoutfit. Har inga kläder man kan klä upp sig i så det är sällan man ser det på mig. Ja, en gång om året. Nu blir det filmtittande tills Anna kommer. Puss


Vinögde Julia :)

BACK IN YOUR HEAD

God fortsättning på er. Min dag har bestått av stan med Anna. Vi tog hål i öronen och om jag var nervös. Hatar sånt. Men det gör inte ont längre och den lilla svullnaden jag hade innan har lagt sig. Jag fick med mig ett par öronhängen också. De andra dagarna jag spenderat på stan har jag fått med mig en skjorta, luvtröja, öronhängen, långärmad, byxor och en morgonrock som jag bytte. Bilder kanske kommer på det. Nästa gång får det räcka med trosor som är väldigt behövligt för mig nu för alla mina är för små (nästan). Ska försöka hålla lite i pengarna sen med.. Efter nyår!  peeeacce



Bildförsök!

.


I WILL NEVER STOP LOVING YOU

Mitt lilla kort till Patrik med. Givetvis fick han annat. hehe. Tröja, vax. Ni kommer inte förstå vad detta är till för och det kommer ni inte få veta heller :)


GOD JUL

Blev inget firande med släkten men att fira med familjen var nog. Vi hade pulkarace, paket tävlingar och sällskapsspel. Nu har alla försvunnit och jag ska börja pyssla med en liten sak. Hoppas eran julafton varit super, det har iallafall min. God jul



om jag fick bestämma


Godkväll, flickor, pojkar, damer och herrar. Idag var jag och min kompis Anna på stan. Fick inte med oss någonting hem vilket gjorde oss väldigt deppiga att vi t.om. somnade. Sov 1/5 timme. Vilket gjorde att det inte blev att vi umgicks. Vi hade tänkt att baka pepparkakor men så blev det med det. En annan gång kanske.
Imorgon blir det jobb. Vilket det blir på onsdag och torsdag också. På torsdag blir det 9-19. Vet inte hur jag kommer klara det. Jag hoppas jag överlever. Nu blir det plugg. puss


I know. I like me to

OH WORK, WORK

Jobbat hela dagen lång. Nu är det dags för mig att ta mitt arsle dit nu min svenska bok kan ligga och börja plugga lite. Prov imorgon och ångesten börjar sakta ta över. Det är just då, jag äter choklad. Och förlåt, förlåt Patrik. Det är andra gången jag äter ur din chokladkalender. Denna är visserligen inte slut och förhoppningsvis kommer den inte bli det. Nu är det dags, lite unicorn attack först sen blir det plugg hela natten lång. bye

Julklapparna är klara och granen är klädd.


Mmmh smarriga bilder ...

9 CRIMES

Skola, jobb och plugg. Fram och tillbaka hela tiden. Herregud, nu blir det jobb fram till torsdag sen efter det är jag lite ledig. Skönt. Imorgon blir jag förhoppningsvis klar med mina julklappar. Måste köpa ett 50 :- paket till våran lek på julafton också. Jag ska försöka göra det roligt, hehe.

Igår blev det mys tillsammans med Jullan och Anna efter det blev det Patrik. Vi satt och kollade på Rebecca och Fiona. Asbra. Fett nica tjejer.


BLÄÄ PÅ HONOM. HAN ÄR GÅRDAGENS HISTORIA

Det är väll bara att gratta till Emanuel som vann Paradise Hotel. Jag har inte bestämt mig än om han är en värdig vinnare men det jag vet är att han är en skön prick och verkar ha varit helt ärlig och neutral genom hela tävlingen, och.. att han är snygg.



Några andra som är värda att vara på min blogg är ju :

Jay

Justin

DU ÄR DET FINASTE JAG HAR

Jag bryter det jag sa innan. Jag ska duscha nu. Känner att jag behöver det. Får förbli tjej,ig. Jag tror de tjejer som läser förstår att man har vissa dagar. Speciellt vid en viss period. Men hörrni, det som dämpar är choklad. Så nu har jag snott lite från pappas choklad som mamma gav han. Mmmm vad gott det var. Toblerone.
Senare ikväll hoppas jag på att det blir att mysa med Patrik. Lite godis och film kanske .. kanske.. Innan det ska jag försöka plugga och duscha.

Här nedan ser ni min fina ringhållare eller vad man nu ska kalla det.
Det är rådjurs horn som pappa sprejjat svart. haha.


mmmh vad snygga mobilbilder

WINTER WONDERLAND

Jag vill bli kille. Tjejer, speciellt jag är en exakt ideal för hur en tjej ska va. Tjuter för allt och blir tjurig för allt. Herregud, ska försöka dämpa min tjejhet genom att ta mig på muttan och inte duscha på ett tag. Innan det ska jag redovisa min hemsida. Puss

And for a while we didn't come close

Nu är jobbet avklarat. Dags för mig att proppa i mig en korv och sedan börja plugga matte. Har nämnligen matte prov imorgon och matte har aldrig vatt min grej. Har failat på nästan alla prov och diagnoser jag stött på. Känner på mig att imorgon kommer bli likadant. Men efter jul, då fan blir det andra bullar! jag ska klara av matten, jag måste. Efter plugget bär det av till pojkvännen. Blir mys och självfallet film/one tree hill. Hoppas på att jag får oboy för mmh vad sugen jag är. Det är slut här hemma. Btw så är alla mina julklappsköp klara. Äntligen säger jag bara. Folk är så himla svåra. T.ex. min pojkvän i kläder, han kan byta lite hur som helst. Han kör alltid sin egen stil och det han tycker är snyggt köper han. Och det kan va från coola luvtröjor till söta t-shirtar, om ni förstår mig så är han jätte svår i klädstil. Därför köper jag.. haha, vet att han läser så tyvär bebbe. Kommer inte avslöja förens på julafton. Nu måste jag sätta fart. Puss


en bild på mig och tvillingen. Nej, jag har inte bara ett finger!

FET PUSS


Hur snygg är inte bruden? Avis som skön. Gillar hennes hårfärger.
Vill egentligen ha den färgen åt höger men är ändå sugen på att se hur jag ser ut i ljust. Fast jag vill ha lite mörkare än på bilden.

Man måste inse sitt egna värde.

Tyvär, har inte haft tid till att sätta mig framför datorn i helgen. Har jobbat, träffat vänner och annat. Men nuså, nu skriver jag.

Har traskat omkring uppe på A6 hela eftermiddagen tillsammans med Patrik. Fick med mig bla tre julklappar hem, bara två kvar. Imorgon blir det sovmorgon pga inställd engelska. Hur gatt är inte det? Som jag längtat efter att få sova ut lite. Ville göra det imorse men min pojkvän skvallrade för sin mamma! sen vågade jag inte längre.

Nu blir det plugg, för ovanlighetens skull.


Gammal. Men lägg märke till nått i bakgrunden

YOU'LL NEVER KNOW DEAR, HOW MUCH I LOVE YOU

Jag ska bli ljus och jag ska bli det nu! inte blond utan ljus. Typ ljusbrun med slingor i, kanske. Vill iallafall kutta mitt hår nu. Bara 2 cm eller mer. Få raka toppar, jag vill bara få bort allt det slitna. Ska fråga mamma om hon vill dela med mig. Det kostar skön en hel förmögenhet vettni. Jag fixar det, jag ska. Jag hatar min hårfärg nu, det gör att man är blekare än vad man egentligen är.

Imorgon kanske det blir skola, kanske. Jag tycker jag förtjänar en dag ledigt faktiskt. Har varken skolkat eller varit sjuk på årtal. Nu är det dags. Ska på stan med Julia och Anna efter "skolan" också. Kolla lite på julklappar sedan kolla på träningskläder. Måste börja plugga på svenskan med men får la börja efter helgen. Ska jobba lördag, söndag. Faktiskt skönt. Tjänar storkovan nu. Hehe ne


La Liga pigga

La Liga down

I AM THE GIRL WITH THE SAD EYES

Önskar jag var den positiva tjejen, tjejen med energi och tjejen med ett ständigt leende. Men icke. Jag försöker. Jag härdar ut. Tar dag för dag och försöker tänka, tänka positivt och inte deppa ihop. Vill inte ha det så. Vill vara omringad av underbara vänner (vilket jag är) men vi träffas inte lika ofta som jag velat. Vill vara tjejen som inte känner sig sårad hela tiden. Jag sätter upp en regel för mig själv nu: "Julia Johansson, sluta vara så förbannat jäkla överkänslig. Sluta med ditt pmsande och va glad". Ska göra mitt bästa. Vad har jag för anledning till att inte vara glad? inga, eller kanske några få. Få som jag inte nämner här. Nu ska jag in i duschen och komma ut ur den som en ny människa. Inte ny men ni hajjar ju.


WANT YOU HERE TONIGHT, WANT YOU HERE

Hejsan hoppsan. Jag klagar inte direkt på vädret idag, skulle dock vilja ha bort all snö och få lite vårkänsla. Vill göra om min blogg men jag lämnar den uppgiften till Simon. Men det lär ta tid för han orkar aldrig. Men jag väntar, han gör det ändå bäst. Snart kommer min älskade Patrik hit och gör min kväll. Det behövs för jag har sån jäkla mensvärk och den går inte över förens jag får en puss. Faktiskt.

Tomten, jag har varit olydig. Får jag paket ändå?


Is it time to set you free?

Just because I'm hurting
Doesn't mean I'm hurt
Doesn't mean I don't get what I deserved
No better and no worse

haha

Igår hade mamma köpt hem en jacka åt mig och hon påstod att hon köpt den på Carlings för 500 :-. Men icke, hon hade köpt den på loppis för 20 :-. haha. Men den var cool eller vad sägs?


We used to be together

Haft en bra helg. Jag har jobbat, träffat pojkvännen + Julia och bara slöat. Nu ska jag baka pepparkakor senare ska jag titta film med mamma sen träffa pojkvännen och mysa.

Födelsedag: Fick kladdkaka av Anna och sedan lite grejer av familj/patriks familj

Patrik/familj: Munktröja, foundation, nagellack och rengöring
Familj: Skiva, kajal, trosor, tröja, rum och jacka
(grejer saknas på kortet pga tvätt bla) hihi


RSS 2.0