.

Fryser och har väldigt tråkigt. Det är då tankarna kommer. Nu ska jag gå och deppa i min kalla säng. Putte gör mig sällskap. Han bubblar. Han har det bra. Han trivs i sin skål.


Keep you much longer

Det känns som någon har stått och slått mig i huvudet tusen gånger med en hammare. Huvudet dunkar. Jag kan inte stå utan att jag trillar ihop. Mår pyton. Jag vill va där Hanna är just nu. Hon sitter på nån utav Thailands stränder och leker med sina fötter i sanden. När hon vill kan hon ta sig ett dopp i det varma genomskinliga vattnet. Är en aning avis. Hon är på stranden jämte den jag var på i Thailand. Vet inte namnet. Jajjaja, ska inte vara avis. Jag får skylla mig själv att jag inte har några pengar för sånt. Spenderar allt på kläder och mat istället. Ska bli ändring på det där känner jag. Hur som, eftersom jag inte kan vara hos Hanna i Thailand så får jag väll hitta nånannanstan och va och dit jag vill är till Patrik. Att vara i min underbara pojkväns armar är allt. Att få pussar på pannan och värme av kramar. Han skulle få mig må bra just nu, han skulle få mig att skratta. Och det är det jag behöver nu. Närhet, glädje.



Wiiiie

Gårkvällen var hur bra som helst, det skakades mycket rumpa. morgonen var lika bra. fick vakna upp med den bästa. vi skulle fira pappa idag, så hela familjen + hittebarnen Patrik och Alex bowlade och åt sedan mat hemma hos oss. jag fick två strikes, så suck on that. Amanda och mamma kom sist. Sämst. Nu sitter jag här hemma hos Anna tillsammans med Julia. vi funderar på om vi ska dra ner till Niklas och chilla lite. Har tyvär inga bilder ifrån gårkvällen. får hitta någon rolig bild på Annas dator istället. Jag har en fråga till er. Hur stavas detta ordet? TyväR eller tyväRR? jag tror tyväR och Julia tror tyväRR. upp till er nu.

ni får nöja er med nån godis bild Anna hade. sugna eller?

Pratryyy

Hej. sitter just nu hemma hos Anna. Vi ska snart vidare till Linda, som sagt hon har ju fyllt 18. Vi hörs imorgon, hoppas ni har en bra kväll. puss

Slowly

fffuck. besvikelse..

Albin, en kille man kan lita på i vått och torrt. han finns alltid där för att lyssna och förstå. jag är så glad över att han finns i mitt liv och att han är min vän. han får mig alltid att le den snubben. han är skön! honom ska man va mån om. för såna som han faller inte från träd.

It's on thing to fall in love, but another to make it last.

PAPPA

jag ska se till att du får en underbar födelsedag med massa fika. tack för att du skjutsar mig på månarna när jag är försenad. du hjälper mig. du är speciell, för mig helt underbar. puss, jag älskar dig.


Cimon..

Kungen åkte ut. Jag blev som han skitchockad. Var verkligen säker på att Pontus skulle åka ut. Han har anledningar till det. han är skum. Visst Cimon är bra på spelet men ja, jag fattar inte hur Jackie tänkte. Jag vet inte om jag vill kolla längre. Verkar inte bli lika kul. Jag kommer inte ha någon att titta på. fan nu är jag ledsen. får hejja på antingen Greta eller Christoffer nu då.


.

Anna kommer när som. Då kommer jag trycka i mig mellanmål. säkert hon också. Vi måste prata om Lindas present, och med det menar jag att Linda är 18 idag! Grattis girl. Vi ska till henne på fredag. Men jag har lite tajt om pengar just nu. men vi får se hur det blir.

Klaga inte på bilden. Jag är ingen fotograf!
Jag har världens bästa pojkvän.

Kär i en ängel

Mina lurar har spelat John Mayer hela dagen lång. Det har gjort mig glad och peppad.

 

Lite bilder ifrån Annsofie. Inga speciella. Tänkte bara bjuda på dem lite.


Skolan, great.

Är i skolan med folket. Sitter just nu i nån datasal och väntar på att naturkunskapen ska börja. Vi var precis nere i caféterian och fikade chokladbullar och festis. Efteråt fick jag lite dåligt samvete.. har inte tränat på väldigt länge, så.. dags att börja antar jag. Har tjatat på mamma att hon får betala 10-kort. har kommit en bra bit känns det som. Jag är ganska pank förstår ni. Har tappat bort en pocketbok jag läste på engelskan så nu måste jag betala 150 kr. Vad tycker ni jag ska göra? jag måste hitta ett sätt så jag kommer undan detta..


När vi sa hejdå till Amanda (K)

Ledsen att göra er besvikna.. men verkar inte som att jag får några bilder ikväll. Men ni har tålamod. Albin sitter nu och mobbar mig för min längd. Vet inte om jag tycker 1.60 är litet för en tjej. eller vad säger ni?! jag gillar att gå under nacken till Patrik. det är mysigt..

Take Me Back

Bra helg. Bra dag i kort inlägg.
Fredagen tillbringades tillsammans med de fina flickorna Julia och Anna. Lördagen tillbringades med Patrik sedan hem till Annsofie med tjejerna för att fira att hon är 18. Söndag tillbringades med Patrik, åt mat hos hans mormor och morfar och kollade på bebis bilder, så gullig. Sedan hem och äta oss tjocka och sådär. Idag har jag tillbringat min tid i sängen. Min kropp ville inte att jag skulle gå till skolan.. bra beslut. Men imorgon blir det nya tag. Jag gillar inte när andra skolkar. men när det är en själv är det ganska skönt.. Bilderna från Annsofie kommer kanske upp lite senare. Så länge får ni nöja er med mig. Nu blir det städning, plugg och dusch. Puss på er!


Solstrålar

Fin natt med min tjej Julia. Fin morgon med min pojk Patrik. Tack till er.. Det känns som att jag har fått på mig en aning för mycket smink. Men nångång måste ju bli den första, eller hur? ;) Det blir en fin kväll med alla tjejer hos Annsofie. Grattis gumman! Natten tillbringas med min kärlek. Tyvär har jag inga bilder att erbjuda just nu. kan kolla efter lite och se om det finns någon gammal. Annars tar nog "papparatsin" Anna med kameran ikväll. så då blir det nog många fina bilder. Nu tjatar mamma på mig.. mitt rum ser inte så fint ut. Jag sätter igång nu. Puss på er


Tada. En härlig sommarbild ifrån stugan. Mumsar i mig tårta!


Baby

Hemma hos underbaringen Julia nu. Vi håller på med lite läxarbete. Inget kul att göra en fredag, men måste man så måste man. Har en mediakunskaps uppgift om television i andra länder, den ska nämnligen vara inne på fronter kl. 23.00 och jag har inte riktigt satt igång än. ähh, jag fixar det som alltid. Har ni en bra kväll eller? och till Amanda, Jag saknar dig :)

I Love The Way You Say Godmorning

Sitter här i grafsalen. trixar och fixar med mitt cdomslag. inget jag kommer bli nöjd med iallafall.
Ikväll blir det Anna och Julia. Imorgon blir det Annsofie som fyllt 18. Söndag blir det chill.
Vad har ni för planer dudes?

Heidi har absolut förstört sitt utseende. Så stora buubies på henne såg bara konstigt ut. Lillen då.. försöker vara perfekt, hemskt. tänk henne i början utav The Hills. liten och söt.

http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=72575&imagenr=2&page=2


-.-

kärlek, skolan, livet.. allt ska vara så stressigt och svårt. Ne nu går jag i ide.

.

Tog en lång sovmorgon idag. Tyckte att jag förtjänade det. Julia vill att vi kommer till henne den 12 Feb. Skulle vara jättekul, får se hur det blir. Längtar efter dig, vännen. Lite tomt utan dig. Det blir att plugga hela helgen. Men självklart klämmer jag in lite fest hos Annsofie som fyllt 18, träffa tjejerna och förhoppningsvis the love of my life, hihi.

jullan & jullan.


.

Livet ska inte vara såhär.. Vara såhär svårt.

Engelskan och Svenskan går åt helvete. Jag har ingen smart inne på min msn förutom Andreas, men han svarar inte. Jag får helt enkelt ta och försöka göra detta själv. Hur nu det ska gå.. Anna, jag önskar jag hade dig nu. Detta är alldeles för svårt för mig. Mitt ämne är Moderna Jackor. varför folk köper en ny jacka varje år, haha. om ni har några tips hur jag kan skriva så kommentera gärna. behöver all hjälp jag kan få. plus.. farmville suger.. Puss

Take a minute - K'naan

Mitt huvud kokar över, mina fingrar är av bitna och mina fötter går igenom golvet. Det är så mycket jag tänker just nu. Jag tänker på vad skön man kan skriva en krönika om. Jag som knappt vet vad en krönika är.. jag har två alternativ än så länge, antingen Facebook eller Min generation. Men jag har inte riktigt så många åsikter för att kunna fylla ut ett helt papper.. hjälp mig, snälla! Jag kan ju säga att jag får ju skylla mig själv för att dra på detta in till sista dagen, men det är sån jag är. inte för att det funkar vidare bra.. menmen. Har även två uppgifter tills på fredag. herregud.


dummassss

Dagen har börjat perfekt. Patrik kom och hämtade mig så körde vi till skolan. har fortfarande inte fattat att min snygging har körkort, är så glad för han! snart ska väll jag börja övningsköra.. lås in er. Sitter just nu och väntar på att Naturkunskapen ska börja, ingenting jag längtar efter iallafall. Jajajja, bloggar mer ikväll. och du Patrik, jag älskar dig och vill aldrig förlora dig.


Körkort babe

Patrik har fått körkort! äntligen. tog sin tid men nu är allt som det ska vara. Han lurade mig lite, han sa "Mamma och jag ska åka och övningsköra sedan upp till Mcdonalds, vill du med?" - Eh, ja?!. Sen var han visst själv i bilen. vi har haft ett jäkla äventyr idag. men det var kul..

Jag är inte en sån person som kan säga till en annan vad jag verkligen tycker om han/hon.
Men just nu, så önskar jag faktiskt att jag var just en sån person.. Fan Julia. neee
"Gråt aldrig över någon som inte skulle gråta över dig"..


Yo.

Sitter just nu i grafsalen och funderar på vad jag ska ha för cdomslag. Det är inga ideér som ploppar upp i huvudet, men det kommer, det kommer. Funderbar på några hjärtfoton, kalasbra.
Hade tänkt att vara duktig idag och ta hem min fina mattebok.. inte vet jag om jag kommer somna eller inte men det är la bättre än ingenting? Simon och Emelie grejjade lite med bloggen.
blev la bra? haha.. kan ju inte bli sämre än vad jag hade från allra första början iallafall. men nu så måste jag sluta innan min cplärare kommer på mig. tror hon har damp, iallafall ryck. Puss


My Babeeee


Say it will always be like this
the two of us together
it will always be like this
forever and ever and ever.

jag bara älskar dig


Do you remember?

Underbar kväll, natt och dag tillsammans med älskling. Vi åt världens godaste kaka. Jag brukar inte gilla sånna men mmm. Måste ha receptet. Jag har inga planer inför kvällen. Det blir väll att softa tillsammans med Alex och syster. Ser inte fram emot skolan imorgon. Vill helst vara hemma och sova ruset av mig.. men måste så måste man. Har en del att ta igen också så måste keep on going!
Amanda, jag saknar dig. Men har inte riktigt fattat än att du är borta. Men det kommer. Du är snart tillbaka ändå så. Puss darling

 


..

Ett kort litet inlägg. sitter hemma hos Patrik just nu och ska precis lira x-box- vi äger. hoppas ni har en jättebra kväll. puss puss

Ooh Aah - Avant

Skolan har jag bara glidit igenom. Måste bara säga att jag älskar att jag får sällskap utav min b-friend på bussen på morgornarna. Jag känner mig inte lika mobbad då..
Min kväll tillbringas med Anna och Julia hemma hos jullan. vi har nu bildat gropar i hennes säng för vi har degat oss här så länge. men det är jätte mysigt. vi ska fortsätta med det nu så jag ska självklart socialisera mig nu. jag känner för att shaka. det är ju det jag gör bäst.. Simon är hemma nu och Julia är borta.. Saknar ju er. det har vatt en annan stämning när ni inte vart där.

Mina tjejer

Mamma. Min mamma.

Lite synd, visst. men nu när det inte blev så allvarligt får man faktiskt lov att skratta. för man kan inte låta bli att garva eller åtminstone le när man ser henne där liggandes i sängen med ett stort bandage lindat runt hela skallen.. haha, jag älskar dig morsan!

Jo, det som hände var att när hon låg och sov så trillade en tavla de har ovanför sängen ner rätt på hennes huvud. kanten träffade hennes öra där det blev hål och de var inne på sjukhuset mesta dels utav natten. och där ligger jag. jag ligger och sover så himla djupt..


(K)

Patrik har vatt här tills nu.. vid 8:a tiden åker jag och syster iväg till Amanda för att säga hejdå. hon ska åka till England i två månader och bo hos hennes pojkvän och praktisera. kommer sakna dig jätte mycket gumman. ha det jättebra!
nu tänkte jag duscha och fräscha till mig lite. ha en fortsatt trevlig dag. Kisses


gaatttt

Nu när min kära kamrat Julia har lämnat oss så kom jag och tänka på, "vafan ska jag göra på torsdagarnas 2/5 timmes rast?!" alla andra har ju språk.. lite tips på hur jag kan underhålla mig när jag är helt själv?

På fredag då kommer svartingen hem. vet inte riktigt om jag vill träffa honom. som Julia fint sa, man kommer vara genomskinlig jämte han. känns inte jättebra.
mitt självförtroende kommer gå ner till noll. jajajja. bara för att ha nått att skriva om.


kissa ej i mot vind

Ja, som ni ser.. hoppas jag. så har Julia fixat till min blogg lite. blev jättenöjd men det är några justeringar som jag vill ändra på men Julia visste inte riktigt hur man gjorde. så jag undrar om nån utav er eller någon ni känner som kan mycket om att pimpa bloggar skulle kunna hjälpa mig? let me know please. Tack jullie (K)

Min dag har bestått utav skola och där har det inte hänt några konstigheter. hade idrott då vi gymmade lite, sedan svenska. direkt efter så drog jag hem till Julia. vi myste lite i soffan framför one tree hill senare letade vi lite kläder som hon skulle slänga. fick inte med mig så mycket hem, hittade dock lite som jag hade glömt hemma hos henne. gaaattt! nu blir det att duscha, äta gröt och kanske se på Eva&Adam för att fördröja kvällen lite. Kisses

Hero's Song - Brendan James

Kvällen har bestått utav att åka till coop med Amanda och Julia. inhandla lite grejer tills hon åker till england.. hon är borta i 2 fucking månader. detta kommer att bli jobbigt. men är glad för hennes skull att hon få vara med Callum så länge :) Btw så fick jag presenter av henne. en tavla, skrubbkräm och vita spetstrosor. tack! och tack tjejer, för att ni gjorde min kväll. Kisses



Promise me - Dead by April

Jag vet faktiskt inte om detta är ett avskeds inlägg eller inte. för jag kan nästan garantera att om min fina underbara vän Emelie ser denna bild så blir jag dödad. fast åandra sidan kan jag försvara mig. vi kan satsa. om ni satsar alla röster på mig så får jag upp mitt självförtroende om att jag kan slå henne och då kan jag krossa allt och alla.

Sexiga? tveksamt. Charmiga? oohohohooja.



Paparoach - Holiday whore

Försening till matten. ställde klockan på 05.00 och började klockan 08.30 så jag fattar egentligen inte hur det kunde gå till. råkade nog stänga av alarmet i sömnen. men allt löste sig och nu sitter jag här i en datasal med min datalärare och han lär mig om facebook... hmm. ett sms ifrån my loverboy gjorde min dag nu.

Jag säger som Hanna. snyggaste stilen.



Huvudet i sanden..

Jag och Emelie kan inte vara annat än stolta över oss själva.
På håltimman gick vi och Hanna till stan med händerna fulla med våra cv. slängde in dem hos alla möjliga affärer så nu hoppas jag verkligen på att någon vill ha oss.
vi.. eller iallafall jag är desperat över att få jobb och tjäna lite egna pengar.
Jag kan inte leva länge till på mitt studiebidrag. jag är en shoppaholic och kan verkligen inte sluta. har köpt 5 saker den senaste veckan. tröjor, väskor, mat, smycken.
Det är frestande. men ni får hålla tummarna på att vi bara får bra svar tillbaka på våra ansökningar! jag måste avsluta med att jag älskar mina vänner och min pojkvän..


llovisafisa.blogg.se


Babe..

Television's projekt, sitter här och kliar mig på huvudet. jag fattar ingenting. detta är för tidigt för mig tror jag. min hjärna måste programmeras upp först. men jag får inte komma efter! måste bara säga lycka till, till heeltgalet.blogg.se.
hon börjar nämnligen sin nya skola i Åtvid idag. va inte nervös Jullia :)


Don't forget..

För er som är lika galna i The City som jag så får ni inte glömma bort att de nya avsnitten börjar ikväll kl 18:40 I think. Min syster säger att de nya The Hills avsnitten börjar 18:10 ikväll också. Men det är ingenting jag är säker på så lita inte på mig.




hon gör det igen

jag fattar egentligen inte hur jag pallar att starta om bloggen om och om igen.
detta är min 5:e gång tror jag. jajjjaja, nu jävlar kör jag på detta. annars kan
jag likaväl sluta blogga. nu börjar nya avsnitt utav the hills. ciao

RSS 2.0