LOVE YOU FOREVER

Vi har nu haft Dallas i lite mer än 8 år och helt plötsligt ska han gå bort. Det är inget lätt beslut för oss men att se honom lida går inte. Jag kommer alltid älska dig dallemannen och du kommet alltid räknas som en familjemedlem.


BEST FRIENDS

Det finns ingenting bättre än fina vänner. Anna Crona och Julia Lindahl är mina närmaste. Har känt dem i kanske 8 år snart och det har varit bra år. Vi har gått igenom mycket och vi kommer gå igenom mycket tillsammans hoppas jag. Jag älskar er flickor. Puss på er och jag hoppas att ni som nu läser min blogg har lika fina vänner som jag.




S-HAND

Hallihallå. Idag har jag och mina vänner vatt iväg på en second hand runda. Fyndade en kofta och en svart skjorta. Hade tänkt att ta en bild på allt jag köpt på second hand för jag vet knappt själv. Det kommer nog bli mycket. Riktiga fynd gör man så jag tipsar er, åk dit!

BACK IN YOUR HEAD


Second hand 145 :-

X-BOX LIR



Nu blir det revben och witlöksbröd. Efter det glass, bär och kola sås. mmm

HAPPY VALENTINES DAY


HÄNG

Igår var en bra dag. Var först på A6 och köpte glass sedan vidare till Hanna för lite prat och mys och sen till sist till Simon där Julia och Hanna var. Där hängde vi, åt pizza och snackade. Jag har bestämt pjamasparty med dem och dem blir tvingade till att vara med.



Tack för bloggen Simon :)

AAAAAHOHj

Gårdagen var fin. Jag och Simon gick på stan, åkte hem till honom och då kom Anna. Jag tog hål på honom och det var det värsta jag gjort. Fy vilken känsla. Men fint blev det. Senare på kvällen åkte vi in och fikade på Clara´s. Satt där ett tag men sen åkte jag hem och sov hos Patrik.

Idag blir det kanske lite x-box, melodifestivalen och tacos. Yummi. Puss

HELG OCH LOV

IDAG SKA JAG SHOPPA, SHOPPA, SOM EN MILJONÄR.

med simon

LOVE THEM ALL


TRASOR

Idag var det sista dagen på praktiken. Skönt men ändå lite tråkigt. Jag har lärt mig så mycket tack vare Emma. Fick iallafall med mig ett presentkort hem. Yeahj. Imorgon blir det shopping med Simon sedan kanske bio eller fika på stan med han och Anna. Ikväll blir det iallafall lite plugg sen kanske mys med Patrik. Igårkväll skulle jag och han baka chokladbollar och ojoj, det var så längesen vi gjorde det så vi smälte smöret. Vi tänkte att vi bakake kladdkaka, men icke. Det blir lite för..smörigt. Fick lägga ut det på balkongen men då stelnade den. Herregud. Jag tycker vi ska hålla oss till kladdisen.


Jag fick höra av min bror att vampyrtänder kommer dö ut. Det vill jag inte! även om jag inte trivs med min vill jag inte att släktet ska dö ut. Alla kan ju inte gå runt och ha perfekta tänder. Mina barn ska ha vampyr tand, eller glugg. Jag, mamma och amanda har vampyrisar. Amanda mest, haha. Men nej, jag låter inte detta ske. Om jag så ska hacka ut en på ungen!

I DONT WANT TO WAIT

Jag avskyr tanter som stirrar. Jag praktiserar ju på KappAhl och idag stod jag och sorterade lite kläder. Jag skulle bara vända blicken lite och kolla mig omkring och då ser jag i entren att en gammal tant står och kollar. Först bryr jag mig inte men jag sneglar lite på henne och hon fortsätter kolla. Kan hända att hon kollar för att jag kollar men det var en creepy känsla. Det kan vatt max 5 minuter hon stod där och kolla. Som att hon siktade in sig länge på mig. Det kunde lika väl kunnat stått en mördare där med blod på händerna, så rädd blev jag. För en tant. Oh herregud.


OUR FIRST TIME

Tja. Utmattad efter en bra dag. Hängt med älskling på förmiddagen senare sökte jag jobb och efter det tränade jag. Snart kommer älsklingen hit igen för att nana vilket är det bästa som finns. Imorgon blir det back till praktiken och hoppas det blir lika kul som förra veckan. godnatt


Min läckerbit

THE WRITER

Godmorgon på er "alla". jag har tom sovit jämte min käre laptop. måste ge den ett namn också. kom med förslag eller så blir det egon som mitt förra fina gosedjur som nu är lite förstört av.. något. Idag ska jag försöka få lite plugg gjort, som tex. geografi, psykologi, svenska och samhäll frida. haha. ska ta tag i allt. nu ska jag äta frukost och duscha. puss

Yeah i'm fine. I'm just having an allergic reaction to the universe

BABY

Ska slänga mig i duschen, fixa en smoothie, plugga sen titta på melodifestivalen med pappa. Bra lördag men inte tillräckligt bra. Vill ut, göra spontana saker och bara leva. Men nej, ingen kan för ingen är hemma. Det får bli pappa, dallas, jag och laptopen.


MELLO

Hej. Äntligen säger jag bara. Har idag köpt mig en laptop. Compaq. Sitter och nördar lite och försöker lära mig allt. Jag är lycklig.

FREE DAY

Hallå i rumpan. Hänger hemma hos Anna. Hon pysslar lite med en överrasking till hennes b-friend medan jag sitter och tar ego pic. Niiice. Vi ska hem till mig snart och äta revben. mm vad gott. Senare blir det att träffa min egen b-friend för lite mys. Vi har 23-månader idag och det är faktiskt värt att mysa till det då mina vänner.
Ledig dag från praktiken + 23 månader + Revben + Anna + Patrik. Oj vilken underbar dag. Imorgon blir det till att leta laptop. Har redan hittat en men för säkerhetsskull åker jag runt och se om det finns nån.. bättre.


RSS 2.0