PMS FRÅN GOOGLE


SOMETIMES, I STILL NEED YOU


Chillar soffan lite. Ensam. Saknar mamma och pappa. Får klara mig några dagar till. Imorgon börjar skolan då. Förlåt klasskompisar ,men jag kommer deppa hela dagen, men ni kommer se ett stort leende när jag ser er!

IT'S NOT JUST YOU

Shetasså. Jag är så sugen på att tatuera mig att jag snart spricker. 3 månader kvar tills jag är 18 och sen jädra smäller det.

BILDBOMD

Första dagen:

Andra dagen:



Tredje dagen:

Fjärde dagen:

ALANYA, TURKEY 2011


Har haft den roligaste veckan på länge. bilder kommer snart, jag ska bara hämta mig lite. Skönt att komma hem men fan vad jag saknar det. konstigt att inte ligga på stranden nu eller börja förfesten. På måndag blir det skolan med ju. inte skoj men kul att träffa alla. som sagt, bilder kommer sen.

BEAUTIFUL DISASTER


Frida Setterberg. Den som inte tycker denna kvinna är snyggast ska jag kicka i huvudet.
Är sjukt avundsjuk på din skönhet kvinna. Ha det kul i skolan nu när vi är borta! He he

HATE THAT I LOVE YOU LIKE I DO

Men vissa sår lyckas man alltid sitta och pilla på och skrapa upp

istället för att bara låta det där jävla såret bara läka av sig självt.


I'M WEARING THE SMILE THAT U GAVE ME


Första bilden med Iphonen. En bild på finaste mamma. Nu packar jag. Har börjat få resfeber. Men allt kommer gå bra. Sålänge jag kör på tuggummi och sömnpiller. Hatar att flyga. Men jag vet att jag kommer få det sjukt kul. Det kommer bli underbart! Taggad till 1000.

YOU DIDN'T HAVE TO CUT ME OFF



BÖH! Här sitter jag och degar. Ska ta mitt ass över till Jullan snart. Ska kolla på hennes match och sen ska jag sätta mig här igen.

I LOVE(D) YOU

you can't make someone love you, you can't make someone fight for you. I'm not perfect, I had my flaws, but i never gave up.


KAN DET VARA KÄRLEK?



Igår blev det kräftskiva med hela familjen utan Adam. Idag blir det häng i soffan. (som alltid så älskar jag mina pixliga bilder)


IV'E BEEN DYING TO REACH YOU

Mixar till det med QuadraPop och toan. Det är fint det. Magen är fylld med revben och vitlöksbröd som btw är min favoriträtt tack vare Patrik och hans familj. Ikväll blir det att träffa Hanna som idag kom hem ifrån Turkiet. Ska få höra om hennes underbara resa och få bra tips. Tagg. Var även barnvakt åt den bästa och sötaste killen i hela världen idag. Den ende killen som inte sviker.
Jag älskar honom över hela mitt hjärta.

 

PARTY ALL NIGHT, SLEEP ALL DAY

                                       
                                  

WHEN THE TIME IS RIGHT, IT WILL HAPPEN


Jag har tre utkast sparade och alla handlar om honom.

Varje dag säger jag till mig själv att du längre inte är en stor del av mig. Ibland tror jag verkligen på det, ibland tänker jag faktiskt att du inte betyder ett jävla piss för mig. Varje gång den tanken visas känner jag mig lättad, jag känner mig mindre sårbar, det känns som att du inte kan påverka mig längre.
Jag har repeterat denna tanke så många gånger att jag nästan har gjort det sant. Samtidigt gör det mig så jädra rädd av att gå vidare, för vad händer när du slutar älska någon? Vad händer när du en dag vaknar upp och inser att denna person faktiskt inte betyder något för dig? Hur kan du klara att gå från 1000 till 0. För den dagen kommer tillslut komma. Det enda du kommer ha kvar är vackra minnen som du lyckligtvis kommer att bära med dig för resten av ditt liv. Men jag är så rädd över att den dagen ska komma, för jag vill inte det. Jag vill inte att det ska ske för jag vill älska. Älska dig.

WHAT HAVE WE GOT TO LOSE



Hemma efter en mysig kväll med popcorn och Björn Bröder, hehe. Imorgon blir det att vara barnvakt åt den finaste ungen. Fick också reda på en underbar nyhet idag. Avslöjas dock inte än. Jag är lycklig. Nu ska jag prata med min fisk putte om kvällen. Han som förstår och behöver mig mest! Godnatt

SHOPPAHOLIC

Shoppar, sover, äter och hänger. Taggar sönder till Alanya. Köpte en klänning och body idag som ska användas flitigt. Nu har jag pms så ikväll blir det bara film och godis som gäller. Skriver även grattis till Emelie som blir 18 år idag, sjukt kul! Hoppas du har en skitbra dag hjärtat.

WE CAN GO NOWHERE BUT UP



Jag bara ÄLSKAR cam bilder. Så pixliga och allt. Turns me on. Nu ska jag sova och imon blir det att sanera rummet. Ligger bokstavligt talat på mina kläder. Dem är överallt. Ska också tvinga med mig någon till A6 för att handla lite inför resan. Godnatt. Pieace

UNIVERSUM ÄR ETT MONSTER

Mamma och jag var ute och promenerade då plötsligt himlen öppnade upp sig. Shit vad det regnade. Det var dock sjukt grymt. Nu ska jag vräka i mig lite tacos och sedan börja skriva cv. Ska tagga lite till Alanya också!!

KVAR I NÅTT JAG LÄMNAT

Jag kan sitta flera timmar
jag kan gå igenom allt
det tog slut för länge sen
men du är överallt

JAG HAR EN BULA I HUVUDET


Jag är lycklig och jag gillar det.

ALL WE ARE IS BAD KIDS

Från en hemmakväll till en helknasig natt. Ikväll får jag ta det lite lugnare. Kul. Nu drar jag till Jullpull. Peace


grrrr. kom och ta mig


TORSDAG DEN 4:E AUGUSTI 2011

Hänger hos Simon. Varit på stan och sedan fixade vi min populära blogg, vad tycks? Svinnöjd, dock kopierad. hha. Här får ni några bilder på mig och Amanda när Simon fotade oss, HAHA. Fiasko :)

OFF TO SUBWAY


Nu blir det jobb hela dagen. Bäst för mig att hålla mig
borta från solen ett tag nu, Ms kräfta!

ONSDAG DEN 3:E AUGUSTI 2011

Jag har legat vaken alldeles för länge nu och bara tänkt. Tänkt på allt.. jobbet, vänner, kärlek, killar och förändring. Det är helt sinnes hur vi människor kan förändras så fort.. och det är läskigt. Jag känner hur jag har förändrats både på utsidan och insidan. Det är läskigt men samtidigt spännande. Jag känner mig stark och oövervinnlig. Något jag aldrig känt förut.. och det är kul!

GRILLAT TUTTARNA


Bilder tagna av jullan från Linköpings trippen.

Nu ska jag tagga lite för har bokat resa till Turkland den 19:E.
Dock har jag bränt mig överallt och speciellt tuttarna.
Tagget dras ner lite... men jag är helnöjd, det kommer bli fett.

RSS 2.0