HOLD ME

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
...att säga som det är

STOPP

JAG SKA HA EN LAPTOP. Ska fan kolla på en idag om jag orkar ta mig ut ur huset. Har inga planer alls idag. Kanske träffa Simon men känner mig inte jätte pigg. Tills vidare ska jag kolla på Rebecca och Fiona som jag har sett typ 3 ggr om nu. Men dem är fett coola.


UNDERHÅLLNING PÅ HÖG NIVÅ


Nu blir det x-box lir.

ULTRA SLEEP

Oj vad jag har sovit gott. Har sovit i min favorit killes armar och snarkat. Vi hade lite fredagsmys igårkväll med godis, film och levande ljus. Lovely. Idag åkte vi upp en snabbis till A6 för att lämna tillbaka ett spel och Patrik skulle köpa ett par arbets byxor. Det blev chinos och OH vad snygg han var i dem. Nu är jag hemma och ska försöka göra klart min debattartikel om abort. Wish me luck.


SUPERNOVA


Ärligt talat ser det lite spyigt ut. Men är ganska nöjd.
Klippningen blev jätte bra. Ska nog sätta i lite ljusare slingor om ett tag.
Luktar iallafall gott. Frisörgott :D

TODAY IS A GOOD DAY

På listan idag står det, möblera om rummet, skriva om cv, välja ut hårfärg tills imon, göra engelska läxa och absolut duscha. Ska klippa och färga håret imorgon till ljusare. Men mitt beslut om vad för hårfärg det blir är inte lätt. Ska ändå betala 800 spänn då måste det ju bli skillnad. Jag får bara inte mesa men jag vill inte bli för ljus. Fast dock hade det vart ASKUL och se om jag passade som BLOND. Men nu ska jag inte ta vatten över huvudet. Får ta hjälp av Malin och Amanda som snart kommer hem. Se om dem bara kan ta beslutet åt mig. Först ska jag duscha. Bye




THE WAY WE GOT BY

HALLÅ. Det har varit skit mycket plugg på det senaste och just därför har jag inte kunnat uppdatera. Förlåt för det ALLA mina läsare. Idag har jag iallafall chillat i skolan sen käkat pizza på 12:an tillsammans med Hanna, Simon och Julia som kom till oss på besök. Nu pluggar jag psykologi. Fattar nada, varken kommunikationsprocessen eller Behaviorismen.. Jag tar det som det kommer. Måste nästan klara det eftersom det är omprov.. aja. Ska skrolla vidare på power pointen. Puss


Jag och Hanna =)

CRASH AND BURN

Jag är trött på bloggen, jag är trött på livet men mest av allt är jag trött på skolan. Herrejävlar vad jag är skoltrött. Sitter nu och funderar ut hur skön jag ska kunna slutföra min debattartikel. Ja, jag vet att jag pluggar på en fredag men lyckos mig är min 18 årige kompis ute, den andra träffar pojkvän och dem andra är nån helt annanstans. Revben, plugg och mamma får det helt enkelt bli. Imorgon blir det second-hand runda och sedan träning på det. Söndag blir det häng med Simon och Hanna. Fett nice. Nu ska jag fortsätta knapra upp chipsen och deppa över att jag har en pojkvän som inte älskar mig. Woohoo.


Tjooo

IT'S TIMES LIKE THESE YOU LEARN TO LOVE AGAIN

Ok. Jag drar till Anna. Skakar av mig min depp och njuter av att jag har min underbara vän. Vi ska kolla film och bara gosa i våra mjukisbyxor. Vi både har tränat idag så vi förtjänar det. Jobbigt och svettigt. ikväll blir det att vara hemma. Göra klart samhällen och bara va. Va för mig själv och jag ska göra mitt ytters bästa för att förtränga bort alla tankar som kan komma.


bildbrist. mmmmh

Show me, don't tell me

Inatt gjorde det ont. Jag glömde bort hur man somnade. Nu har jag en jävla huvudvärk.

I DONT WANT TO WAIT

Nu äntligen sitter jag här. Trött. Ska snart trassla mig ner i
lakanen och hoppas på att jag aldrig med lyckas trassla mig ur.

WALKING WITH A GHOST

Hej på er. Mitt liv har bestått av annat än datorn på det senaste. T.ex. x-box kvällar och bastukväll hos Niklas. Det måste nog vara det värsta jag svettats i hela mitt liv. Det var som att kliva direkt ut ur duschen.. mmums. i Helgen hoppas jag på att få åka till Julia. Saknar bruttan som skön! :)

JAKELSKERDEK

Så där ja. Efter idag börjar mitt nya liv med träning och nyttigheter. Har inhandlat ett par träningstights och tröjor så nu slipper jag känna mig så utanför när jag går omkring med mina hff byxor och hff tröjor på gymmet medan alla andra går omkring i "friskiskläder".


You're in everyone I see

Har precis duschat och känner mig något bättre än vad jag gjort tidigare i veckan.
Dagen började på A6 igår tillsammans med Anna. Fick med mig ett par trosor hem b.l.a. Kvällen slutade hemma hos mig tillsammans med Hanna. Vi åt pizza, gjorde smoothie, kollade film och snackade skit. Äntligen fick jag träffa bruden, vet inte hur många månader det gått men på söndag träffas vi igen. Puss på rumpan.
Usch, måste göra klart ett samhälls projekt tills måndag. Måste börja idag men hörrni, jag har ingen lust och jag har lov. Vill hellre träffa Patrik och möjligtvis åka skidor. Så samhälls projekt, skit ner dig. Nu ska jag klä på mig vettiga kläder.

Här har vi henne. Stjärnan
Hon klippte lugg imorse.

Innan såg hon ut såhär (K)

BASTUKVÄLL MED BRUDARNA


jag amanda och anna

amanda anna och julia

julia anna och amanda

gullet och jag heheh

WINTER



Vackra Bilder tagna med mobil kameran

Jag är inte den bästa skidåkaren

THE HEARTACHE CAN WAIT

Hello. Mina nyårslöften är inga alls, möjligtvis att sluta äta godis. Ska försöka, inget löfte.


Såhär går det om ens pojkvän har vassa tånaglar.
Vi antar att det är han iallafall. Annars hände det på nyårsafton.
Svider gör det iallafall

NEW YEARS

Mina nyårsaftonar sen två år tillbaka. Men måste säga att den nyårsdagen jag träffade Patrik är den bästa. Inte bara för han utan för människorna. Jäkla kul var det.

2008-2009 dagen då jag träffade Patrik :)

2009-2010 dagen då det var vi. Kortisarna i mitten

Min ängel

Och lite klädombyte. Jag i min finaste pose

JANUARY THE 1ST

Min nyår blev bra. Den blev lyckad. Vilket den inte brukar bli. Fick iallafall fira med underbara vänner och kärleken. Tillbringade först eftermiddagen hemma hos Niklas (Annas pojkvän) tillsammans med Anna och Patrik. Vi åt god mat och spelade spel. Sedan åkte Patrik jag och Anna till Hanna. Bussresan dit var dock krånglig. Där spelade vi spel, drack och dansade. På tolvslaget gick vi ut och såg massvis med fyrverkerier. Vackert. Efter det drog jag och Patrik vidare till hans kompisar, där vi tillbringade resten av natten. Härligt, dock var det jäkla svårt att få taxi hem.
Höll nog på i två timmar men sen gick det. Var hemma vid 4 tiden så har mest sovit hela dagen. Senare blir det älskling och mys.
Hoppas eran kväll blev lyckad och att 2010 var ett bra år men att 2011 blir bättre!


Anna och Hanna med fransarna!

Fredde och Hanna

Simon, Patrik och jag. Krångligt med pussar

Hanna och Fredde pussilussar

Simon och jag in action. Vi ville verkligen vinna på Alias!

Är glad att 2010 äntligen är över!

GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0