HOME IS WHEREVER I'M WITH YOU

En tankefylld dag. Dock inte händelserik, men det är chill. Har vräkt i mig en kebab och nu ska jag ta mitt pick och pack för att bege mig upp till övervåningen där min underbara säng finns och min underbara stereo som spelar Håkan Hellström, ofc dah. Mys, men mindre mys utan min pojkvän. Han är fin, nej, han är bäst. Det är mina vänner med. Speciellt Annapanna. Nu drar jag. FRED


JAG URSÄKTAR inte FÖR BILDEN.
SER LITEN OCH SÖT UT BA. DOOH.

SECOND HAND AND MY LOVE FOR IT

Haha, i mitt förra inlägg var det då min syster som skrev. Hon ville ge lite reklam för sin nya blogg och då tänkte jag, hur ska hon få det från mig? min blogg är ju inte så jävla schysst. Men ja, där har ni den iallafall. Kika in. Haha.

- Jag är besatt av att gå på Second hand (som ni kanske märkt) - går det för lång tid mellan gångerna drabbas jag av abstinens. Helt sjukt hur kul det är och hur mycket fint man kan hitta. Det är nice att veta att dessa kläder eller vad man nu väljer att köpa har vatt på någon annans kropp och kanske gjort massa andra äventyr. Nu blir det upp till mig att leva vidare med det och ha så roligt i kläderna jag bara kan!

På denna bild nedanför är min andra kärlek. Min puttinuttigulliputte. Ojoj, 2 år har gått sjukt fort.
MER SKA DET BLI!


mandaajohansson.blogg.se

min syster har skaffat ny blogg för hennes fick virus, men ni får gärna kika in där!
http//mandaajohansson.blogg.se

.,-


HÅKAN HELLSTRÖM,


Jag kan inte säga mer än att det var awesome. Har dock jäkligt ont i fötterna
men det är det lätt värt. Idag blir det till att umgås med underbara vänner. Hej

SPRING/SUMMER


Denna ska jag ha, skit i dem andra. Jag ska bada och sola i den och det vill jag göra nu! Det lär ju vara många som vill ha den i sommar men det är förståligt, den är ju assnygg. Nu ska jag shoppa den och sen shoppa Second Hand.

CLOTHES over BRO'S

Idag är man free from school. Trots detta är jag uppe klockan 9. Jag har hunnit få ner frukost i magen och kollat klart på The voice. Härligt gäng det där. Idag blir det kanske att dra upp till sanda eller träffa Simon och Anna. Innan detta ska jag softa, duscha och njuta av min lediga dag. Det är ju fett nice väder, 7 grader. SOLA.
(Här nedanför ser ni mina senaste tillskott till garderoben)

BTW JAG ÄR BRUNETT IGEN

.

HOME SWEET HOME

Har haft en underbar helg i Göteborg med mys och shopping. Dock shoppade jag inte alls mycket. Fick bara med mig en jeans skjorta och en vit stickad tröja hem. Är stolt över mig som höll mig till det jag hade tänkt att köpa och som jag velat köpa en lång tid. Har inga bilder bara en massa gosegullputtinutti bilder på mig och pruttrik. Bjuder istället på en bild på mig, syrran och hennes b-friend alleballe. Härligt tjocka och härligt glaá.


GÖÖÖTEBOOORG

Packat och klart. Imorgon beger sig jag och min "underbara" pojkvän till Göteborg för mys och shopping.
Hoppas det blir fett. Nu blir det BB. Ha det. puss


MY LOVE FOR SUMMER

Jag har sån sommarlängtan så det inte är sant. Jag vill vara i stugan och bara trivas med livet. Just nu trivs jag inte med all skola och sånt men i helgen kommer det bli skönt att komma bort och åka till Göteborg. Från och med nu ska jag aldrig mer längta till vintern.


mina bikinis i sommar.

ORDINARY LIFE

Sova, äta, plugga och skolan. Jag är så trött på't!

REDHEAD

Rött hår är fett. Rihanna är riktigt snygg i det.
Emelie, jag tycker du ska köra fullt ut. As hett!


MELODIFESTIVALEN 2011


Mina tre favoriter som inte fick alls de poäng som de förtjänade.
Istället skickar vi iväg en barnrumpa som sjunger sämst.
Sista gången jag följer melodifestivalen.

FUCKING NOOSEBLOOD.



Jag är som en kran när det gäller näseblod. Herregud. Vet inte hur många gånger jag blodat ner mina tröjor på det senaste. Idag började jag iallafall bloa som fan. jag måste sluta peta mig i näsan.

TATTOO

Jag och syrran sitter och kollar på tattoos. Vi ska tatuera oss tillsammans då vi blir 18. Ett tag till. Jag är så jävla redo att ha konstverk på min boodie. Hett hett. Nu kommer Anna hit och färgar mitt hår sen ska vi käka lite. Inatt kommer min b-friend hem, finally! :D


Detta är inte min favorit kvinna men hennes tattoos är fett snygga.

LONDON BABY

Inget gatt väder alls idag. Sucks. Hade tänkt att ta på mig vårkläderna idag men icke, istället blev det hagel och snö. Förhoppningsvis hinner det ändra sig tills imorgon. Idag åkte mitt hjärta till London och ska vara borta i 4 dagar. Det blir två nätter helt själv, vilket är väldigt sorgligt. Imorgon ska jag iallafall sova över med Anna och Julia. Det ska bli mysigt för det var minst 1 år sen. Just nu sitter jag och kollar på nått b-program. Bye

MISS YOU STUPID FACE

Jag äter chips, kollar på bygglov, läser lite på Geografi och inväntar Big Brother. Sen ska jag gå och lägga mig.. helt själv och det ska jag göra i fyra nätter framöver. Förutom på Torsdag då jag ska mysa med Anna. Min b-friend ska åka till London imorgon och va där i 4 dagar. Kul för honom, bad for me. hehe.
Juste.. Hittade ju ett par jeans på Erikshjälpen som jag klippte av till skjorts. Det blev nice, likaså en jeansjacka som inte är kort. Det är fett. Nu, vidare till bygglov. Puss



Världens bästa bilder på mina senaste Second hand fynd.

Farväl mitt hjärta.

Idag är världens bästa dag men samtidigt världens sämsta. Det bästa med dagen är att jag och mitt hjärta Patrik har 2 år. 2 helt underbara år. Jag hoppas han och jag ska leva ett fint och mycket länge liv tillsammans. Det sämsta med dagen är att vi nu har avlidit mitt hjärta, min hund Dallas. Han led av en njursvikt som är obotlig och med tiden har det bara blivit värre. Det är skönt att slippa se hans lidande men allt kommer bli tomt här hemma. Ingen som väcker mig med en tungkyss, ingen som går med mig ner till källaren om kvällen då jag inte vågar, ingen som springer till dörren då jag vrider om nyckeln. Han kommer bli så oerhört saknad.


I LOVE THE WAY YOU LIE

Jag hänger i soffan och har inte orkat blogga på ett tag. Ska plugga lite ekonomi och sedan kramas med mitt hjärta Dallas hela kvällen. Ska också hinna med att ducscha. I helgen blir det nog Göteborg med pojkvän för vi har 2 år på fredag. Vi hade tänkt att sova på hotell men det fanns inga lediga rum på Scandic. Blir nog bara en heldag på stan. Mysigt.


RSS 2.0