ONSDAG 31 MARS 2010

Sitter här i Annas svarta trästol med brun hårfärg i hela håret och hoppas på ett bra resultat. Vi har kört ett hårt pass på gymmet i eftermiddags och vi båda är stolta. Nu väntar jag på att hon ska komma ut i duschen så det blir min tur. Nu kommer pappa med, fan. Då blir det som förra gången. hej

MÅNDAG 29 MARS 2010

Jag mår bra. Allt är bra. Nu drar jag till tingsrätten. Woho

.

Och hon kör en dubbel. Sitter i Julias underbara säng och hänger. Det blir nog inte Patrik ikväll. Det blir nog bara chill och kanske någon film hemma.

Ser fram emot påsklovet, eller vad säger ni? Vill helst komma iväg ifrån Huskvarna. Kanske Göteborg? Vem vet. Nu ska jag, Julia och Anna chilla vidare. Bye suckers, ha en bra kväll.

FREDAG 26 MARS 2010

Text kommunikation. Eftermiddagen tillbringas med Anna och Julia. Sedan kanske det blir Patrik och hans vänner. Inte säker. Nu måste jag jobba på, bye.

.

man kan inte få allt man vill ha, kanske dags att börja inse det.

TORSDAG 18 MARS 2010

Vad jag är ensam. det är tråkigt. jag är ensam i en timme till och sen kommer mina högljudda kompisar och ljusar upp min tillvaro. Jag försöker dra ut på tiden genom att plugga lite till mitt fotoprov imorgon, men det verkar inte funka. Jag har även matteuppgifter och en bokanalys att göra. Min underbara pojkvän Patrik ska hjälpa mig med matten men det andra får jag klara själv. Vi får se hur det går.. Jag väntar alltid tills sista dagen, haha. det är soft men inte så logiskt.
Hur gör ni? Eller är ni som jag?


(när amanda kom hem)

GOOD MORNING - CHAMILLIONAIRE

Myser i Julias säng tillsammans med syster och Anna. Vi pratar tjejsnack och gattar på popcorn. Det blir att sova hos babe inatt. Hur mysigt som helst. Har irat runt på stan idag och letat efter vårjacka men alla jackor jag hittade hade inte min storlek, jätte irriterande. Så imorgon åker jag och Patrik till stan och letar lite mer. Super. Hejdå ciao


Glada ligan :D

FREDAG 12 MARS 2010

Medan jag väntar på att foto ska börja sitter Simon, Emelie och jag i datasalen. Hela dagen har jag gått och tänkt på att jag måste bli mer organiserad. Så första steget jag tog var att städa mitt skåp. Igår dammade, dammsög, moppade jag hela mitt rum. Känner mig stolt och jag hoppas att jag kan fortsätta såhär. Börja planera lite bättre. Visst är det skönt att ta dagen som den kommer men det funkar inte alltid. Så mitt nya organiserade jag börjar idag. Ska skaffa mig en kalender också. Jag ska bli lika organiserad som Amanda och en lika bra planerare som Anna. Nu måste jag gitta. Ha en underbar dag idag. Ciao


ONSDAG 10 MARS 2010

Dagen har än sålänge bestått utav mys framför datorn tillsammans med Anna. Vi sitter här med frusna tår. Äh, nu vill jag ha vår/sommar, solglasögon och juni. kom igen!!!


SÖNDAG 7 MARS 2010

1 årsdagen blev hur lyckad som helst. Jag måste tipsa er om att ni ska smälta choklad sedan ska ni ta fruktbitar som ni doppar i, underbart gott. En annan sak som är underbar är att Amanda Lubking är hemma i Huskvarna just nu. Vi tjejer ska träffas upp senare och ha kram kalas. Välkommen hem min babe. Du har vatt enormt saknad.



Sitter hemma hos Julia just nu som precis har tappat sin mobil i toaletten. Hur kul som helst. Jag vet inte om jag har nämnt det här men jag tycker att skadeglädje är det bästa som finns. Jag kan verkligen inte sluta skratta ifall jag ser nån trilla på gatan, slår i huvudet i bordet eller nått liknade.

TORSDAG 4 MARS 2010

1 ÅR BABE.

Det känns helt sjukt. Jag kan inte förstå att det har gått ett helt år. Ett helt fantastiskt år. Jag älskar min b-friend lika mycket som från början av vårt förhållande, om inte mer. vi har bestämt oss för att gå ut och äta sedan hem och äta massa med goda saker. Han kommer vara dygnsur efter kvällen för jag kommer att ha pussat sönder honom.
Massa pussar till er med, puss.

ONSDAG 3 MARS 2010

Anna, Julia och jag fick ett second-hand ryck i förmiddags så vi tog bussen lite här och var. Fyndade en fin ring sedan hårfärg. Mamma ringde och störde mig mitt i färgningen så det blev att sätta på en systemkasse på huvudet och sätta sig i bilen. En liten rolig grej. Min mage pirrar alledeles förmycket. Det är nämnligen så att jag och Patrik har 1 år tillsammans imorgon. Den 4 mars. Ärligt talat så känns det inte alls så länge, eller kanske.. t.o.m mer? Ja, mina tankar är åt alla håll just nu för jag vill att allt ska bli perfekt och mysigt. Men vad kan gå fel? Allt är ju perfekt och mysigt tillsammans med min underbara b-friend :) Nu ska jag leta fram mina Mdk anteckningar och sätta igång med plugget. Två prov imorgon, jag är alldeles glad över det..


tss..


21.12

Värst vad mitt blogghumör var på topp idag. Men ha inte för många förväntningar. Min b-friend ringde mig och så slutade det med att han hämtade upp mig, så nu sitter jag här i hans sköna datastol medans han är i duschen. Vi hade tänkt oss att göra lite varm oboy sedan sätta på någon bra film eftersom jag får vara uppe hur länge som helst för jag börjar kvart i 11 imorgon medans plutten börjar 8. Så kan inte sitta här mer, ska iväg och mobbas. Ciao

HelloGoodbye

Efter en dag i skolan som bestod av matte och natur b.l.a, är jag något död i huvudet och kroppen. Gick lugnt och försiktigt in genom ytterdörren för att undvika få en istapp genom huvudet. Sedan rev jag av mig skorna och sprang och slängde mig i soffan. Det är där jag har hållt till tills nu. Bytte av till datorn. Vilket är lite mer deprimerande. För jag har tröttnat på Facebook, Bloglovin och allt jag är inne på. Tv är mer underhållande om man inte har något att göra. Så jag drar mig tillbaka i mitt lilla hörn med täcke och fruktsallad. Seya

(Klart man saknar fotbollen) men bara så det var förut..

Glömde nämna att jag var på bio i lördagskväll tillsammans med Patrik och hans pappa. (I Love You Phillip Morris) Jim Carrey spelade bög tillsammans med Ewan McGregor. Filmen var bra, inte riktigt min smak längre för Patrik har fått mig att falla för actionfilmer, lite mer spänning och händelser.

TISDAG 2 MARS 2010

Knapprar på skolans underbara tangentbord. Än är det vinter. Om inte snön försvinner snart åker jag till Thailand eller åtminstone min underbara stad Göteborg. Visst, jag säger inte att det inte är mysigt, vackert eller uppfriskande med vinter och snö, men det har hållt på mer i över 4 månader snart. Jag vill ha sommar och vara ledig.

Jag, Simon, Hanna och Emelie tog oss en liten tripp till PressByrån innan. Där mötte vi på en gubbe som frågade ifall vi ville vara med på ett "practical joke". Visst sa vi. (ringa till hans fru och säga grattis på 70 årsdagen). För det fick vi en 100 lapp att dela på.


Words.

Är det inte konstigt att människor man har känt utan och innantill, helt plötsligt är främlingar? Jag menar barndoms vänner, expojkvän som man tillbringat sina dagar, veckor eller år tillsammans, helt plötsligt är borta ur ens liv. Det är lite läskigt att tänka på med tanke på att de vet ens djupaste hemligheter, ditt liv, din kropp och sedan ett år senare så går man förbi varandra på stan utan att ens möta blickar. Jag menar, från att veta allt om dem och deras liv till att inte veta någonting. Varför måste det vara så, varför måste man växa ifrån varandra?

MÅNDAG 1 MARS 2010

Helgen har varit både bra och dåligt måste jag säga. Behöver inte gå in på det för nu är allt bra. Jag tycker jag förtjänar ett lov snart. Ett lov då jag kan slippa tänka på vilken dag eller tid det är och slippa allt plugg. Jag behöver verkligen det för jag kan inte leva under stress, det tar kål på mig. Jag ska försöka fixa det med en dusch nu istället, en lång varm och avslappnande dusch. ÅH puss på er. Hoppas ni haft en bra helg.

ser ut som sommar, men icke.
Jag och syster bara chillar av oss.

RSS 2.0