Fire with fire

Hänger hemma hos min b-friend. har stekt i solen mesta dels av dagen. här är lite bilder från midsommar och Annas födelsedag.



Från Annas födelsedag på Twin

What i know for sure is that what you give comes back to you

Glad midsommar dudes. idag hoppas jag att jag kommer få dansa i solsken.
det blir grillning och mys på Annas altan :)

Inatt drömde jag att Patrik dog och jag vaknade upp helt gråtandes. det var hemskt!
Babe, utan dig ingen mig :)

Hallåååå

Allt för längesen. jobbet går galant. jag borde satsa på skådespeleri? nej, glöm det. men jag trivs. dagarna går fort och jag steker i solen. igår var jag på Twin med Anna, Julia, Amanda och Anna. Anna min Anna Crona. igår fyllde hon 18 år! hon fick ett hemma''gjort'' halsband och ett brev på en toalettrulle utav mig. har man inga pengar så använder man huvudet. imorgon är det midsommar. det firas såklart med tjejerna och deras pojkar.. plus min.
btw, klassen. jag sakner er. var poolpartyt bara bullshit? ;D


Grattis min skitunge ;P

Stay with me..

Dagarna börjar rulla på.
Dagen och kvällen igår blev lyckad. på släktträffen fick jag träffa kusinerna och deras gullungar. vi var 36 st i stugan. stor släkt + det är mer barn på väg ;) igår kväll kom Julia, Anna, Edin, Niklas, syster, Alex och Patrik hem till mig. vi käkade, snackade och hade kul. idag blir det att städa och förberda inför morgondagen. det är min första arbetsdag någonsin. åh herregud :) jag hoppas på det bästa. jag kanske skulle sagt ja till Simons erbjudande ändå. sett snygga killar på stranden i bar överkropp varje dag.. to late.


Ha en fett nice dag!


Långsamt farväl

Musik. Oboy. Bloggar. Patrik
____________________________________________________________________

____________________________________________________________________
Idag blir det släktträff i stugan :)

jajuste

När hon är tyst – Fråga vad som står på.

När hon ignorerar dig – Ge henne din uppmärksamhet.

När hon drar sig ifrån dig – Dra henne tillbaka.

När du ser henne gå – Smyg upp bakifrån och krama om henne.

När hon tar ditt favoritplagg – Låt henne ha kvar det och sova med det en natt.

När hon inte hör av sig på ett tag – Försäkra dig om att allt är okej.

När hon tvivlar på dig – Försvara dig med sanningen.

När hon berättar en hemlighet – Håll den hemlig.

När hon saknar dig – Är hon sårad på insidan.

När du krossar hennes hjärta – Försvinner aldrig smärtan.

När hon säger att det är över – Vill hon fortfarande att du ska vara hennes.

När hon laddar upp den här texten – Vill hon att du ska läsa den.

(Emelie)


Wtf

Hur kan jag ha glömt att nämna att jag, Patrik, Alex och Amanda har bokat resa till Cypern - Fig Tree Bay. "Julia, du är hjärndöd". Anyway, här är hotellet. ser det gatt ut eller?


Superwoman

Hallå. jag vill få motivation till att börja träna igen. jag hade tänkt att träna idag men sen tänkte jag, wtf, det är tanken som räknas och gick till kylen för att äta glass.


Här är jag i mina bästa dar :D

And I can't, I can't get up when you're gone

Chilldag. solat tillsammans med Anna och syster. inte blivit något brun men däremot fräknig :D
vill säga att jag saknar tjejerna! nu ska jag lägga mig och slöa i sängen ha det bra
(i förra inlägget menade jag självklart Mp2A..)

Shattered apart

Wohoo. hallå
ja då sitter jag här tillsammans med min b-friend. ojoj vad vi sov. vi var uppe till 3 och vaknade vid 9 tiden, nästa gång jag kollade på klockan var den visst 1. underligt. jag funderar på att ut och springa idag, men vet inte riktigt. har hosta och förkylningen. får se. ha en nice dag. sommarlooov, yeh baby. puss

Ingen mer Mp1B. från och med nästa termin går jag i Mp1A.

Men ingen skada skedd. går med de flesta från B-klassen ändå.

I'd rather be with you

Från igår !

What i know for sure is that what you give comes back to you

Ligger i sängen. kom precis hem från en dag med Patrik och Amanda.
vi har städat på Patriks farsas jobb och hängt på A6. alla mina pengar är helt gone hela sommaren. men är hög på livet ändå.

Det blev en lyckad kväll igår. först satt vi på saltkråkan (jag, patrik, amanda, alex, julia, edin och anna) och chillade, när vi suttit där några timmar drog vi hem till Julia. lirade lite kort och Niklas kom förbi en stund. nu ska jag käka min favoriträtt; potatismos med korv. dendö! puss :)


LÖRDAG 12 JUNI 2010

Är genomförkyld och hostar. igår åkte jag och Patrik in till John Bauer för att se hans vänner springa ut. han hängde champange flaskor runt halsen sedan åkte vi hem för käk. Senare på kvällen hängde jag, Julia och syster på sandy's tillsammans med Hanna och hennes vänner. alla studenter var som galningar. kul att se. trött idag. kvällen är inte planerad ännu. jag tillbringar den nog själv hemma och glor på någon kärleksfilm och snyftar. pusss :)

TISDAG 8 JUNI 2010

Smile like you mean it

Yo. dötrött. men jag gillar livet. efter klockan 3 idag har jag sommarlov. en veckas lov sedan 4 veckors feriepraktik. men det är värt pengarna som jag ska spendera på min, Patriks, Alex och Amandas resa. dags för Engelska. btw, lilla jag har nu avklarat matte A med betyg : G. det firas med.. glass som alltid, haha :D pusss

LÖRDAG 5 JUNI 2010

Vill börja med att säga grattis till Simon som fyller 17 sedan grattis till Edin och Julia som firar 1 år idag. hoppas ni alla får en hel skön dag och Simon, hoppas du proppar i dig mycket daimtårta ;) nu ska jag snabbt in i duschen för att skölja av all skit som jag fått när jag badat i sjöa. varit i stugan hela helgen så nu har man garanterat fräknar.. pusss


Här har vi Simon som tänder på dockor :)

Julia, Edin som förhoppningsvis tänder på varandra ;)

-

Vad gatt jag har haft det denna veckan. har stekt på altanen, umgåtts en del med Patrik, spelat fotboll, grillat, ätit på reusturang och lite sådant. ännu goare kommer det bli att vara ledig imorgon, det innebär lång helg. jabadabaduu. nu ska jag gå och fira genom att äta glass, mums. pusss :)


Jag och Hanna. jag diggar inte bilden men aa ♥

TORSDAG 3 JUNI 2010

Den här fina "glassen som aldrig tar slut" gjorde Hanna och Simon så kreativt på vår Svenska lektion igår. enligt mig ser den smaskig ut. om det nu skulle vara en glass så att säga.


TISDAG 1 JUNI 2010

Älsklingen kommer när som helst. då blir det pussar och kramar.

helgen

Kört massor med babe

Varit grinig

rixfm

RSS 2.0